Vibrator Inflatable Isabella Sparkling

13,000 LEK

Ka një shans të mirë që të keni përvojë me seksin anal dhe tashmë e dini kënaqësinë që mund të sjellë ky. Për t’ju ofruar një veçori shtesë në krye të dridhjeve të një vibrator standard anal, Dream Toys krijoi Isabella. Ky plug vibruese vjen me një telekomandë me valë dhe një funksion të fryrjes.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 21967 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ka një shans të mirë që të keni përvojë me seksin anal dhe tashmë e dini kënaqësinë që mund të sjellë ky. Për t’ju ofruar një veçori shtesë në krye të dridhjeve të një vibrator standard anal, Dream Toys krijoi Isabella. Ky plug vibruese vjen me një telekomandë me valë dhe një funksion të fryrjes.

Ky plug anale e fryrë dhe vibruese mund të përdoret lehtësisht me telekomandën. Plugu është bërë nga silikoni i butë i ngurtë dhe ABS, kështu që është i sigurt për trupin, pa latex dhe pa ftalate. Me 3 shpejtësi dridhjesh dhe 7 ritme dhe një veçori inflacioni. Mund ta fryni spinën për maksimum 12 sekonda. Inflacioni mund të ndërpritet dhe stimuluesi mund të shfryhet shpejt. Funksionimi është i lehtë me 3 butona në prizë, ose me një buton në prizë dhe 2 butona në telekomandë. Isabella është e papërshkueshme nga uji dhe e ripenisikueshme me kabllon USB-pin e përfshirë.

Plug anale e fryrë dhe vibruese
3 shpejtësi dridhjesh dhe 7 ritme
Inflacioni maksimal 12 sekonda
Inflacioni mund të ndërpritet
Deflacion i shpejtë
Përfshirë telekomandën me valë
I papërshkueshëm nga uji
I ripenisikueshëm, i përfshirë kabllo USB-pin
Gjatësia 13,6 cm
Gjerësia 5,6 x 4,5 cm

Vibrator Inflatable Isabella Sparkling

13,000 LEK

Out of stock