Vibrator Infinite Desire

7,500 LEK

Vibrator ne forme penisi me damare dhe koke te theksuar. 10 vibrime te ndryshme te fuqishme. Fleksibel. Gjatesia totale 26 cm, e penetrueshme 18 cm, diam 4.2-5 cm. Materiali: silikon. abs. Ju lutemi porosisni baterite vecmas: 3 x AAA.

Availability: Në gjendje SKU: 05871410000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibrator ne forme penisi me damare dhe koke te theksuar. 10 vibrime te ndryshme te fuqishme. Fleksibel. Gjatesia totale 26 cm, e penetrueshme 18 cm, diam 4.2-5 cm. Materiali: silikon. abs. Ju lutemi porosisni baterite vecmas: 3 x AAA.

Vibrator Infinite Desire

7,500 LEK

In stock