-30%

Vibrator Hop Rave Rabbit

8,050 LEK

E fuqishme joshëse, Hop Rave Rabbit ka një bosht rrotullues dhe 2 pika dridhjeje. 3 shpejtësi rrotullimi të kontrolluara në mënyrë të pavarur dhe 7 funksione vibruese ofrojnë një gamë të gjerë ndjesish.

Availability: Në gjendje SKU: 331618 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

E fuqishme joshëse, Hop Rave Rabbit ka një bosht rrotullues dhe 2 pika dridhjeje. 3 shpejtësi rrotullimi të kontrolluara në mënyrë të pavarur dhe 7 funksione vibruese ofrojnë një gamë të gjerë ndjesish.

Vibrator Hop Rave Rabbit

8,050 LEK

In stock