Vibrator Glow in the dark Wand

7,700 LEK

Çfarë shkëlqimi i mrekullueshëm!
Shkopi emocionues Glow in the dark Wand nga You2Toys ka një strukturë fluoreshente me prekje të butë që shkëlqen në errësirë për një kohë të gjatë. Mund të përdoret edhe nën ujë.

Availability: Në gjendje SKU: 05582570000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Shkëlqeni në masazhuesin e errët
Të dy skajet mund të përdoren
Kokë fleksibël masazhi
Cilësi e theksuar me brazdë
9 mënyra dridhjeje
I papërshkueshëm nga uji
E lehtë dhe e lehtë për t’u përdorur
Butoni i ndezur/fikur LED
Silikoni me një teksturë fluoreshente Soft Touch
E ripenisikueshme – përfshirë. një kabllo USB

Çfarë shkëlqimi i mrekullueshëm!
Shkopi emocionues Glow in the dark Wand nga You2Toys ka një strukturë fluoreshente me prekje të butë që shkëlqen në errësirë për një kohë të gjatë. Mund të përdoret edhe nën ujë. Masazhuesi i papërshkueshëm nga uji, silikoni thjesht duhet të ekspozohet ndaj pak dritës p.sh. një llambë.

Shkëlqimi në terr Ka një kokë masazhi fleksibël në njërin skaj dhe bosht të lakuar, me brazdë në skajin tjetër. Kjo do të thotë se mund të përdoret për stimulim dhe kënaqësi të ndryshme brenda dhe në trup. Është një kulm i vërtetë gjatë argëtimit të vetëm dhe çiftit në errësirë!

9 mënyrat e dridhjeve mund të rregullohen lehtësisht me shtypjen e një butoni. Butoni në lodrën me dritë ndriçohet gjithashtu me një dritë LED. Dridhjet e fuqishme të motorit mund të ndihen intensivisht në kokën e masazhit.

I ripenisikueshëm – përfshin një kabllo USB.

Gjatësia e plotë 19.5 cm.
Kokë masazhi 5,3 cm e gjatë, Ø 5,2 cm.
Gjatësia maksimale e futjes së dorezës. 10 cm, Ø 2,6 – 4,3 cm.
Pesha 154 g.
Silikoni, PU, ABS.

Vibrator Glow in the dark Wand

7,700 LEK

In stock