Vibrator gishti Licking

5,100 LEK

Stimulim realist oral për të gjitha pikat e jashtme të kënaqësisë!
Stimuluesi i gishtit lëpirës dhe pulsues nga Sweet Smile ka një gjuhë që lëviz lart e poshtë me 10 shpejtësi.

Availability: Në gjëndje SKU: 05523720000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Stimulues gishtash me pika të buta në sipërfaqe
Gjuha lëviz lart e poshtë me 10 shpejtësi
Funksioni i pulsimit/thithjes
Unazë e gishtit që nuk rrëshqet
Kontroll i lehtë me një buton
Cilësi e butë me prekje
E rikarikueshme – përfshirë. kabllo USB

Stimulim realist oral për të gjitha pikat e jashtme të kënaqësisë!
Stimuluesi i gishtit lëpirës dhe pulsues nga Sweet Smile ka një gjuhë që lëviz lart e poshtë me 10 shpejtësi. Gjithashtu ka një funksion pulsimi/thithjeje në sipërfaqe që ka pika të buta mbi të. Gjithçka mund të rregullohet lehtësisht me butonin në lodër. Unaza e gjerë, fleksibël dhe jo e rrëshqitshme përshtatet mrekullisht në gisht. Stimuluesi i gishtave është i mbuluar me material silikoni i cili ndihet mirë kundër lëkurës gjatë kënaqësisë. Mund të rikarikohet me kabllon USB të përfshirë.

Gjatësia e plotë 10,2 cm, sipërfaqja me pika 5,6 cm e gjatë, max. 3,2 cm e gjerë, Ø e hapjes 1,6 cm; Ø e unazës së gishtit 1.1 cm (fleksibile). Pesha 59 g. Silikoni, PU, ABS.

Vibrator gishti Licking

5,100 LEK

In stock