Vibrator Gishti Black Velvet

Vibrator Gishti Black Velvet

1,680 LEK

Vibrator i dobishëm i gishtit, lehtë mund të vihet në gisht në mënyrë që të jetë gati për t’u përdorur menjëherë. Sipërfaqja e saj jashtëzakonisht e butë godet butësisht lëkurën dhe siguron dridhje elektrizuese por të butë në të gjithë trupin – lodra e përsosur për foreplay! Vibratori i gishtit është gjithashtu i shkëlqyeshëm si një ndihmës i vogël pasionant gjatë seksit. Maja e tij e grimuar siguron stimulim në vend në zona të ndryshme p.sh. thithkat, testikujt dhe natyrisht klitorisi. Qëndron në gisht të sigurt. Vibro-plumbi me një funksion On / Off është i lëvizshëm dhe tashmë ka bateritë e përshtatshme brenda.
Gjatësia e plotë 10.5 cm, Ø 0.7-2.1 cm.
Silikoni, Veshje PU, ABS.

Availability: ● Vjen së shpejti SKU: 05929780000 Kategori: ,

Përshkrim

Vibrator i dobishëm i gishtit, lehtë mund të vihet në gisht në mënyrë që të jetë gati për t’u përdorur menjëherë. Sipërfaqja e saj jashtëzakonisht e butë godet butësisht lëkurën dhe siguron dridhje elektrizuese por të butë në të gjithë trupin – lodra e përsosur për foreplay! Vibratori i gishtit është gjithashtu i shkëlqyeshëm si një ndihmës i vogël pasionant gjatë seksit. Maja e tij e grimuar siguron stimulim në vend në zona të ndryshme p.sh. thithkat, testikujt dhe natyrisht klitorisi. Qëndron në gisht të sigurt. Vibro-plumbi me një funksion On / Off është i lëvizshëm dhe tashmë ka bateritë e përshtatshme brenda.
Gjatësia e plotë 10.5 cm, Ø 0.7-2.1 cm.
Silikoni, Veshje PU, ABS.

You've just added this product to the cart: