-30%

Vibrator gishti

2,660 LEK

Mëngë fleksibël me dy gishta duke përfshirë një plumb vibro të futshëm. Gishti i gjatë me shtresa stimulimi në majën e zgjatur, të zgjatur që mund të arrijë pikën G ose P. Gisht i shkurtër me një majë të trashë, të trashë. Me strukturë të butë të prekjes për një lëkurë shumë të këndshme dhe ndjesi përkëdheljeje. Vibro-Bullet mund të futet në njërën nga gishtat sipas dëshirës dhe gjithashtu mund të përdoret veçmas për përkëdhelje vibruese. Sipas dëshirave tuaja, 7 mënyra dridhjeje nga të buta në ato të dhunshme mund të rregullohen në mënyrë të qetë me kontrollin me një buton. Përfshihet bateria (N). Gjatësia totale 17 cm, gishtat 11.2 cm dhe gjatësia 6 cm.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05500940000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Mëngë fleksibël me dy gishta duke përfshirë një plumb vibro të futshëm. Gishti i gjatë me shtresa stimulimi në majën e zgjatur, të zgjatur që mund të arrijë pikën G ose P. Gisht i shkurtër me një majë të trashë, të trashë. Me strukturë të butë të prekjes për një lëkurë shumë të këndshme dhe ndjesi përkëdheljeje. Vibro-Bullet mund të futet në njërën nga gishtat sipas dëshirës dhe gjithashtu mund të përdoret veçmas për përkëdhelje vibruese. Sipas dëshirave tuaja, 7 mënyra dridhjeje nga të buta në ato të dhunshme mund të rregullohen në mënyrë të qetë me kontrollin me një buton. Përfshihet bateria (N). Gjatësia totale 17 cm, gishtat 11.2 cm dhe gjatësia 6 cm.

Vibrator gishti

2,660 LEK

Out of stock