Vibrator G-Spot

4,500 LEK

Ky vibrator rozë thjesht po pret të stimulojë gjerësisht pikat tuaja të fshehura të kënaqësisë. Falë formës së tij të veçantë, fleksibël, është gjithashtu ideale për këtë – boshti i drejtë ndiqet nga një kon i lehtë nën majën me bulëz, paksa të përkulur. Dhe është pikërisht kjo majë që sjell pikën tuaj G në ekstazë, sepse njëri prej dy motorëve është i fshehur në të – i dyti është në bosht. Filloni dridhjen e thellë me shtypjen e një butoni dhe dhjetë mënyra të ndryshme dridhjeje janë në dispozicion për ju – për motor, sepse mund të kontrolloni të dy motorët veçmas nga njëri-tjetri. Kjo rezulton në një numër pothuajse të pafund të kombinimeve të mundshme me të cilat mund të rizbuloni vibratorin tuaj përsëri dhe përsëri. Ndërkohë, funksioni i kujtesës siguron që vendosja e fundit e përdorur të rikthehet gjithmonë kur ndizeni, kështu që argëtimi mund të vazhdojë pikërisht aty ku e keni lënë! Funksioni i kujtesës zgjat deri në ciklin tjetër të penisikimit, d.m.th. cilësimi i fundit rivendoset me çdo penisikim. Dridhësi është i rimbushshëm, përfshihet një kabëll i përshtatshëm i penisikimit USB. Gjatësia e plotë 19,4 cm, thellësia e futjes 17,5 cm, Ø 3,1-4,5 cm. Silikoni, ABS me veshje PU.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05901340000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ky vibrator rozë thjesht po pret të stimulojë gjerësisht pikat tuaja të fshehura të kënaqësisë. Falë formës së tij të veçantë, fleksibël, është gjithashtu ideale për këtë – boshti i drejtë ndiqet nga një kon i lehtë nën majën me bulëz, paksa të përkulur. Dhe është pikërisht kjo majë që sjell pikën tuaj G në ekstazë, sepse njëri prej dy motorëve është i fshehur në të – i dyti është në bosht. Filloni dridhjen e thellë me shtypjen e një butoni dhe dhjetë mënyra të ndryshme dridhjeje janë në dispozicion për ju – për motor, sepse mund të kontrolloni të dy motorët veçmas nga njëri-tjetri. Kjo rezulton në një numër pothuajse të pafund të kombinimeve të mundshme me të cilat mund të rizbuloni vibratorin tuaj përsëri dhe përsëri. Ndërkohë, funksioni i kujtesës siguron që vendosja e fundit e përdorur të rikthehet gjithmonë kur ndizeni, kështu që argëtimi mund të vazhdojë pikërisht aty ku e keni lënë! Funksioni i kujtesës zgjat deri në ciklin tjetër të penisikimit, d.m.th. cilësimi i fundit rivendoset me çdo penisikim. Dridhësi është i rimbushshëm, përfshihet një kabëll i përshtatshëm i penisikimit USB. Gjatësia e plotë 19,4 cm, thellësia e futjes 17,5 cm, Ø 3,1-4,5 cm. Silikoni, ABS me veshje PU.

Vibrator G-Spot

4,500 LEK

In stock