Vibrator G-Spot Teazers Zwart

5,200 LEK

Vibratori i pikës G Teazers është i ripenisikueshëm, i bërë nga silikoni i butë dhe ka 30 shpejtësi dridhjesh. Boshti pak i përkulur ka kreshta të buta dhe është i mbuluar me silikon.

Availability: Në gjendje SKU: TEA009 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibratori i pikës G Teazers është i ripenisikueshëm, i bërë nga silikoni i butë dhe ka 30 shpejtësi dridhjesh. Boshti pak i përkulur ka kreshta të buta dhe është i mbuluar me silikon. Silikoni është një material i sigurt, jo poroz që përshtatet shpejt me temperaturën e trupit tuaj gjatë përdorimit. Bërthama e fortë siguron që boshti nuk do të përkulet. Zbuloni cilësimin tuaj të preferuar me butonat e shtypjes dhe lëvizni midis shpejtësive dhe modeleve të ndryshme. Vibratori i zi është i ripenisikueshëm me kabllon USB të penisikimit.

Vibrator G-Spot Teazers Zwart

5,200 LEK

In stock