Vibrator G-Spot Smile

6,400 LEK

Për stimulimin e pikës G në vend!
Vibrator i lakuar mrekullisht G-Spot nga Sweet Smile me një qafë fleksibël dhe një kokë të madhe me brazda stimuluese për stimulim të saktë të pikës G.

Availability: Në gjendje SKU: 05529170000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Për stimulimin e pikës G në vend!
Vibrator i lakuar mrekullisht G-Spot nga Sweet Smile me një qafë fleksibël dhe një kokë të madhe me brazda stimuluese për stimulim të saktë të pikës G.

Vibrator G-Spot Smile

6,400 LEK

In stock