Vibrator G-Spot Lover

2,300 LEK

Vibrator me koke te lakuar, ne forme sfere dhe shpejtesi te ndryshme vibrimi. Lejla. Gjatesia totale 14.5 cm, gjatesia e penetrueshme 11.5 cm, diam. 2.8 cm. Materiali: silikon, ABS. Ju lutem porosisni baterite vecmas: 1 x Mignon/AA.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05871920000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibrator me koke te lakuar, ne forme sfere dhe shpejtesi te ndryshme vibrimi. Lejla. Gjatesia totale 14.5 cm, gjatesia e penetrueshme 11.5 cm, diam. 2.8 cm. Materiali: silikon, ABS. Ju lutem porosisni baterite vecmas: 1 x Mignon/AA.

Vibrator G-Spot Lover

2,300 LEK

Out of stock