Vibrator G-Spot JimmyJane

13,200 LEK

Pulsus G-Spot i papërshkueshëm nga uji nga JimmyJane është kombinimi i suksesshëm i një vibratori të pikës G dhe vibratorit të shtrirjes së klitorit. Me formë ergonomike të përkryer, vibratori i butë silikoni i mëndafshtë përkëdhel si brenda ashtu edhe jashtë.

Availability: Në gjendje SKU: 05475730000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibrator i pikës G me stimulues klitorial
Telekomandë e përshtatshme
Duke tundur majën e pikës G
2 x 10 mënyra dridhjeje
2 motorë, të kontrollueshëm veçmas
Stimulimi i njëkohshëm i brendshëm dhe i jashtëm
Fleksibël – përshtatet në mënyrë të përsosur
Silikoni i butë i mëndafshtë
I papërshkueshëm nga uji
Bllok udhëtimi
E ringarkueshme – kabllo USB i përfshirë
Stimulon me saktësi të saktë!

Pulsus G-Spot i papërshkueshëm nga uji nga JimmyJane është kombinimi i suksesshëm i një vibratori të pikës G dhe vibratorit të shtrirjes së klitorit. Me formë ergonomike të përkryer, vibratori i butë silikoni i mëndafshtë përkëdhel si brenda ashtu edhe jashtë. Ai përshtatet në mënyrë të përkryer me anatominë dhe lëvizjet. Rehati maksimale me stimulim të dyfishtë intensiv!

Koka e tundur pulson në 3 mënyra të ndryshme direkt në pikën G si stimuluese e lëvizjeve të gishtave. Përveç kësaj, dy motorët e fuqishëm ofrojnë secili 10 mënyra dridhjeje në bosht dhe stimulues të jashtëm. Me telekomandën praktike, këto mund të kontrollohen lehtësisht me prekjen e një butoni – veçmas ose të kombinuara. Edhe nga një partner. Modalitetet gjithashtu mund të kontrollohen drejtpërdrejt në lodër nëpërmjet butonave. Ajo vjen gjithashtu me një bllokues praktik udhëtimi për transport dhe ruajtje diskrete.

E ringarkueshme – kabllo USB i përfshirë.

16,9 cm x 8,3 cm x 4,2 cm. Gjatësia e futjes 9,5 cm, Ø 3,4 cm.
Silikoni, ABS.

Vibrator G-Spot JimmyJane

13,200 LEK

In stock