Vibrator G-Spot Feel Me

Feel Me është një vibrator që stimulon pikën G dhe është i pajisur me 16 mënyra vibrimi. Vibratori është i butë dhe fleksibël, është projektuar për të stimuluar në mënyrë optimale pikën G dhe ka një dizajn të hollë për një futje të butë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 6674 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Feel Me është një vibrator që stimulon pikën G dhe është i pajisur me 16 mënyra vibrimi. Vibratori është i butë dhe fleksibël, është projektuar për të stimuluar në mënyrë optimale pikën G dhe ka një dizajn të hollë për një futje të butë.

Feel Me disponohet në ngjyrë vjollce dhe të zezë.

1 plumb vibrues
16 mënyra dridhjeje
I papërshkueshëm nga uji
I ripenisikueshëm me USB
Dizajn ergonomik

Vibrator G-Spot Feel Me

In stock