Vibrator G-Spot Baelii

8,990 LEK

Nü Sensuelle Baelii është një gjë e domosdoshme për sirtarin tuaj pranë shtratit! Ky vibrator i pikës G ka një dizajn të stilit të lartë me brazda vertikale në bosht dhe një majë me kupolë për stimulim optimal. Dridhësi është fleksibël dhe formohet rreth formës së trupit tuaj. Përfundimi i mëndafshtë siguron një ndjesi të rehatshme. 20 cilësimet e dridhjeve do t’ju lejojnë të përjetoni kënaqësi të madhe. Dridhjet janë të forta dhe intensive dhe drejtohen saktësisht drejt pikës tuaj g. Baelii është gjithashtu perfekt për stimulimin anal të një pike. Në të dy rastet, rekomandohet përdorimi i një lubrifikanti me bazë uji për të maksimizuar kënaqësinë. Për të ndezur Baelii, shtypni dhe mbani shtypur butonin e madh në pjesën e poshtme për rreth 3 sekonda. Shtypni lehtë të njëjtin buton për të kaluar në mes të cilësimeve të ndryshme. Çaktivizoni Baelii duke shtypur dhe mbajtur përsëri butonin për disa sekonda. Dridhësi mund të pastrohet me pastrues lodrash dhe ujë të vakët pas përdorimit. Ruani Baelii në qesen e dhënë për ta mbrojtur atë nga drita, pluhuri dhe ndotja. Baelii mund të përdoret gjithashtu në banjë pasi është i papërshkueshëm nga uji. Vibratori i pikës G mund të penisikohet përmes një kabllo penisikimi USB. Lidheni atë në çdo pajisje me një portë USB. Plugu futet e sheshtë në vibratorin mbi pjesën e poshtme në vrimën e vogël e cila është e rrethuar nga petale lulesh dekorative. Një dritë blu do të pulsojë ndërsa penisikuesi i pikës G po penisikohet. Kur drita ndalet së ndezuri, vibruesi është plotësisht i ngarkuar.

Availability: Vjen së shpejti SKU: BT-W59NBL Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Nü Sensuelle Baelii është një gjë e domosdoshme për sirtarin tuaj pranë shtratit! Ky vibrator i pikës G ka një dizajn të stilit të lartë me brazda vertikale në bosht dhe një majë me kupolë për stimulim optimal. Dridhësi është fleksibël dhe formohet rreth formës së trupit tuaj. Përfundimi i mëndafshtë siguron një ndjesi të rehatshme. 20 cilësimet e dridhjeve do t’ju lejojnë të përjetoni kënaqësi të madhe. Dridhjet janë të forta dhe intensive dhe drejtohen saktësisht drejt pikës tuaj g. Baelii është gjithashtu perfekt për stimulimin anal të një pike. Në të dy rastet, rekomandohet përdorimi i një lubrifikanti me bazë uji për të maksimizuar kënaqësinë. Për të ndezur Baelii, shtypni dhe mbani shtypur butonin e madh në pjesën e poshtme për rreth 3 sekonda. Shtypni lehtë të njëjtin buton për të kaluar në mes të cilësimeve të ndryshme. Çaktivizoni Baelii duke shtypur dhe mbajtur përsëri butonin për disa sekonda. Dridhësi mund të pastrohet me pastrues lodrash dhe ujë të vakët pas përdorimit. Ruani Baelii në qesen e dhënë për ta mbrojtur atë nga drita, pluhuri dhe ndotja. Baelii mund të përdoret gjithashtu në banjë pasi është i papërshkueshëm nga uji. Vibratori i pikës G mund të penisikohet përmes një kabllo penisikimi USB. Lidheni atë në çdo pajisje me një portë USB. Plugu futet e sheshtë në vibratorin mbi pjesën e poshtme në vrimën e vogël e cila është e rrethuar nga petale lulesh dekorative. Një dritë blu do të pulsojë ndërsa penisikuesi i pikës G po penisikohet. Kur drita ndalet së ndezuri, vibruesi është plotësisht i ngarkuar.

Vibrator G-Spot Baelii

8,990 LEK

Out of stock