Vibrator G-Spot Atlass

11,000 LEK

Ky vibrator i papërshkueshëm nga uji është bërë nga silikoni i ‘lëngshëm’ i sigurt për trupin, gjë që e bën atë shumë të butë në prekje. Ndihet si gjëja e vërtetë. Motori i fuqishëm ofron 3 nivele vibrimi të qëndrueshëm dhe 9 ritme të ndryshme. Kreshtat shtesë në bosht nën glans shtojnë stimulim shtesë për përvojën, dhe forma pak e lakuar është e përkryer për stimulimin e pikës G. Një tipar i veçantë i Atlasit është funksioni i ngrohjes në pjesën e sipërme, që ngroh vibratorin deri në temperaturën e trupit.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 21677 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ky vibrator i papërshkueshëm nga uji është bërë nga silikoni i ‘lëngshëm’ i sigurt për trupin, gjë që e bën atë shumë të butë në prekje. Ndihet si gjëja e vërtetë. Motori i fuqishëm ofron 3 nivele vibrimi të qëndrueshëm dhe 9 ritme të ndryshme. Kreshtat shtesë në bosht nën glans shtojnë stimulim shtesë për përvojën, dhe forma pak e lakuar është e përkryer për stimulimin e pikës G. Një tipar i veçantë i Atlasit është funksioni i ngrohjes në pjesën e sipërme, që ngroh vibratorin deri në temperaturën e trupit.Ky vibrator i papërshkueshëm nga uji është bërë nga silikoni i ‘lëngshëm’ i sigurt për trupin, gjë që e bën atë shumë të butë në prekje. Ndihet si gjëja e vërtetë. Motori i fuqishëm ofron 3 nivele vibrimi të qëndrueshëm dhe 9 ritme të ndryshme. Kreshtat shtesë në bosht nën glans shtojnë stimulim shtesë për përvojën, dhe forma pak e lakuar është e përkryer për stimulimin e pikës G. Një tipar i veçantë i Atlasit është funksioni i ngrohjes në pjesën e sipërme, që ngroh vibratorin deri në temperaturën e trupit.

Vibrator G-Spot Atlass

11,000 LEK

In stock