Vibrator Flexible Couple’s

5,100 LEK

Vibratori i këtij çifti fleksibël nga Coup! Es Choice është veçanërisht fleksibël dhe mundëson shumë pozicione intensive për seksin në çift ose për aktivitete solo të gjithanshme. Motorët në secilin fund sigurojnë stimulim intensiv në 7 mënyra dridhjeje. Meqenëse është i papërshkueshëm nga uji, ai gjithashtu pret një vizitë në banjë dhe dush. Përfshirë kabllon e karikimit USB.

Availability: Në gjëndje SKU: 05508840000 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Vibratori i këtij çifti fleksibël nga Coup! Es Choice është veçanërisht fleksibël dhe mundëson shumë pozicione intensive për seksin në çift ose për aktivitete solo të gjithanshme. Motorët në secilin fund sigurojnë stimulim intensiv në 7 mënyra dridhjeje. Meqenëse është i papërshkueshëm nga uji, ai gjithashtu pret një vizitë në banjë dhe dush. Përfshirë kabllon e karikimit USB.

Vibrator Flexible Couple’s

5,100 LEK

In stock