Vibrator Firefly Lola Blue

5,100 LEK

Atmosfera e lepurit Firefly shkëlqen në errësirë ​​e bën një shkëlqim klasik të dashur më të shndritshëm se kurrë! Me një funksion shtytës në bosht, ky lepur argëtues dhe i fuqishëm Lola shkëlqen me ngjyra të gjalla duke ofruar ndjesi klimatike brenda dhe jashtë! Prodhuar me TPE të sigurt për trupin dhe i përshtatshëm për të gjithë lubrifikantët. Vibrator Duo Me funksion shtytës Shkëlqejnë në errësirë Bërë nga TPE dhe ABS Lloji i baterisë: 4 x AAA Dimensionet e produktit: 9,4 x 1,2 x 2,3 inç / 23,8 x 3,0 x 5,8 cm Dimensionet e futshme: 5 x 1,2 inç / 12,7 x 3,0 cm

Availability: Vjen së shpejti SKU: 280845 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Atmosfera e lepurit Firefly shkëlqen në errësirë ​​e bën një shkëlqim klasik të dashur më të shndritshëm se kurrë! Me një funksion shtytës në bosht, ky lepur argëtues dhe i fuqishëm Lola shkëlqen me ngjyra të gjalla duke ofruar ndjesi klimatike brenda dhe jashtë! Prodhuar me TPE të sigurt për trupin dhe i përshtatshëm për të gjithë lubrifikantët. Vibrator Duo Me funksion shtytës Shkëlqejnë në errësirë Bërë nga TPE dhe ABS Lloji i baterisë: 4 x AAA Dimensionet e produktit: 9,4 x 1,2 x 2,3 inç / 23,8 x 3,0 x 5,8 cm Dimensionet e futshme: 5 x 1,2 inç / 12,7 x 3,0 cm

Vibrator Firefly Lola Blue

5,100 LEK

In stock