Vibrator Festival TAIKO

2,290 LEK

Me një formë unike, Taiko do t’ju bëjë të shijoni 7 funksione dridhje që do të përkëdhelin pikën tuaj të G-së si kurrë më parë. Në majë të vibratorit do të gjeni vizatime lehtësuese që shtojnë cilësi dhe mbi të gjitha kënaqësi. Për një natë super të lagësht, provojeni me lubrifikantin tuaj të preferuar me bazë uji. Ajo ka një ndërfaqe me një buton që do t’ju ​​lërë mendjen thjesht të shijoni. Për të aktivizuar vibratorin mbani butonin ON / OFF për 3 sekonda dhe vazhdoni të shtypni për të ndryshuar funksionin e dridhjes. Mos harroni të pastroni lodrën tuaj para dhe pas çdo përdorimi me ujë të ngrohtë dhe sapun neutral për një jetë të gjatë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: LTB-802 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Me një formë unike, Taiko do t’ju bëjë të shijoni 7 funksione dridhje që do të përkëdhelin pikën tuaj të G-së si kurrë më parë. Në majë të vibratorit do të gjeni vizatime lehtësuese që shtojnë cilësi dhe mbi të gjitha kënaqësi. Për një natë super të lagësht, provojeni me lubrifikantin tuaj të preferuar me bazë uji. Ajo ka një ndërfaqe me një buton që do t’ju ​​lërë mendjen thjesht të shijoni. Për të aktivizuar vibratorin mbani butonin ON / OFF për 3 sekonda dhe vazhdoni të shtypni për të ndryshuar funksionin e dridhjes. Mos harroni të pastroni lodrën tuaj para dhe pas çdo përdorimi me ujë të ngrohtë dhe sapun neutral për një jetë të gjatë.

Vibrator Festival TAIKO

2,290 LEK

Out of stock