-30%

Vibrator Feisty Thrusting

9,800 LEK

Feisty do të thotë gjithashtu “pikante” dhe ky është pikërisht emri që i përshtatet këtij vibruesi luksoz! Feisty është një vibrator mrekullisht shtytës dhe i fuqishëm me 2 motorë. Për shkak të silikonit të butë dhe strukturës së brinjëve, ky vibrator prek me lehtësi të gjitha vendet tuaja të preferuara. Feisty ka 2 rregullime vibrimi dhe 3 modele të ndryshme. A preferoni të luani pa duar? Pastaj vendosni Feisty në mbajtësin e furnizuar. Kjo mund të vendoset në çdo sipërfaqe të lëmuar nga kupa thithëse. Në këtë mënyrë mund ta vendosni këtë vibrator në pozicione të ndryshme dhe mundësitë janë të pafundme! Kapaku mbrojtës me diamant Swarowsky siguron një pamje diskrete dhe mbron lodrën nga pluhuri. Feisty është i papërshkueshëm nga uji dhe mund të penisikohet shpejt me kabllon USB të furnizuar. Për më tepër, ju gjithashtu merrni një çantë luksoze lodër sateni!

Availability: Në gjendje SKU: 97219 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Feisty do të thotë gjithashtu “pikante” dhe ky është pikërisht emri që i përshtatet këtij vibruesi luksoz! Feisty është një vibrator mrekullisht shtytës dhe i fuqishëm me 2 motorë. Për shkak të silikonit të butë dhe strukturës së brinjëve, ky vibrator prek me lehtësi të gjitha vendet tuaja të preferuara. Feisty ka 2 rregullime vibrimi dhe 3 modele të ndryshme. A preferoni të luani pa duar? Pastaj vendosni Feisty në mbajtësin e furnizuar. Kjo mund të vendoset në çdo sipërfaqe të lëmuar nga kupa thithëse. Në këtë mënyrë mund ta vendosni këtë vibrator në pozicione të ndryshme dhe mundësitë janë të pafundme! Kapaku mbrojtës me diamant Swarowsky siguron një pamje diskrete dhe mbron lodrën nga pluhuri. Feisty është i papërshkueshëm nga uji dhe mund të penisikohet shpejt me kabllon USB të furnizuar. Për më tepër, ju gjithashtu merrni një çantë luksoze lodër sateni!

Vibrator Feisty Thrusting

9,800 LEK

In stock