Vibrator Evolved Rabbit Hole

13,500 LEK

Kjo lodër e palodhur me kërcënim të trefishtë jep tre përvoja të fuqishme në një formë elegante. Boshti kryesor fleksibël me 10 shpejtësi përkulet butësisht dhe fryhet në një majë të pikës G me tekstura rrethore në kokë, ndërsa stimuluesi i palodhur i lepurit me 10 shpejtësi përkulet dhe përkulet me trupin tuaj për stimulim intensiv.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 840741 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kjo lodër e palodhur me kërcënim të trefishtë jep tre përvoja të fuqishme në një formë elegante. Boshti kryesor fleksibël me 10 shpejtësi përkulet butësisht dhe fryhet në një majë të pikës G me tekstura rrethore në kokë, ndërsa stimuluesi i palodhur i lepurit me 10 shpejtësi përkulet dhe përkulet me trupin tuaj për stimulim intensiv. Kthejeni lodrën përmbys për një ndjesi të lavdishme thithjeje me 3 shpejtësi që tërheq dhe ngacmon, duke arritur në një kulm erotik. Mbani një kapje të lehtë me dorezën me teksturë dhe ripenisikoni në mënyrë magnetike nëpërmjet USB. I papërshkueshëm nga spërkatjet dhe i lehtë për t’u pastruar.

Vibrator i pikës G, lepuri dhe thithës me stimulim të trefishtë
Kokë G-Spot me teksturë rrethore në boshtin kryesor me 10 shpejtësi
Stimulues lepuri me 10 shpejtësi
Stimulues thithës me 3 shpejtësi
Motorët kontrollohen në mënyrë të pavarur
Boshtet fleksibël lëvizin me trupin tuaj
Bosht dhe dorezë me teksturë për kapje të fortë
Drita e bardhë LED ndriçon butonat kur përdoret
Bërë nga silikoni i butë kremoz
Detaj i bërë nga plastika ABS e zezë e përfunduar me krom
Lartësia 8,34 inç / 21,1 cm
Thellësia 2,42 inç / 6,1 cm
Gjerësia 1,66 inç / 4,2 cm
Gjatësia e futshme 4,5 inç / 11,4 cm
Diametri i futshëm 1,57 inç / 3,9 cm
Pa ftalate dhe lateks
I papërshkueshëm nga spërkatja (jo i zhytur)
E ringarkueshme magnetike, e përfshirë kabllo USB

Vibrator Evolved Rabbit Hole

13,500 LEK

Out of stock