-30%

Vibrator Evolve StarLite

4,900 LEK

Plumb i ndezur vibrues i dritës. Një vibe e tërë ndriçon nga brenda. Pulsat e dritës sinkronizohen me dridhjet për një ndjesi hipnotike. Përfundim elegant kromi rozë metalik. Forma e kunjit të bowlingut për një ndjesi tantalizuese Plumb i bërë nga plastika e qëndrueshme ABS. Panel kontrolli i lehtë për t’u përdorur i bërë nga silikoni. 10 Shpejtësi dhe funksione të fuqishme vibruese. LED i veçantë i bardhë ndriçon kontrollet. Përmasat: Lartësia: 4,31 inç = 10,9 cm Thellësia: 1,18 inç = 3 cm Gjerësia: 1,34 inç = 3,4 cm Fhtalat & pa lateks I papërshkueshëm nga uji dhe zhytës. Rimbushëse USB, përfshirë kabllon

Availability: Në gjëndje SKU: 840447 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Plumb i ndezur vibrues i dritës. Një vibe e tërë ndriçon nga brenda. Pulsat e dritës sinkronizohen me dridhjet për një ndjesi hipnotike. Përfundim elegant kromi rozë metalik. Forma e kunjit të bowlingut për një ndjesi tantalizuese Plumb i bërë nga plastika e qëndrueshme ABS. Panel kontrolli i lehtë për t’u përdorur i bërë nga silikoni. 10 Shpejtësi dhe funksione të fuqishme vibruese. LED i veçantë i bardhë ndriçon kontrollet. Përmasat: Lartësia: 4,31 inç = 10,9 cm Thellësia: 1,18 inç = 3 cm Gjerësia: 1,34 inç = 3,4 cm Fhtalat & pa lateks I papërshkueshëm nga uji dhe zhytës. Rimbushëse USB, përfshirë kabllon

Vibrator Evolve StarLite

4,900 LEK

In stock