Vibrator EveryGirl Rabbit zeze

9,200 LEK

Një vibrator lepuri joshës dhe elegant, i krijuar me profesionalizëm për të përmbushur dhe kënaqur dëshirat e çdo vajze. Dizajni i hollësishëm dhe silikoni i butë prej kadifeje, tërheqin motorët e fuqishëm të dyfishtë të pavarur, të cilët ngasin vibracione të përziera në bosht dhe stimuluesin klitorial për kënaqësinë e fundit me secilën ngjyrë pulsuese të zemrës së tij të rrahjes.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 10EGBLK Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Një vibrator lepuri joshës dhe elegant, i krijuar me profesionalizëm për të përmbushur dhe kënaqur dëshirat e çdo vajze. Dizajni i hollësishëm dhe silikoni i butë prej kadifeje, tërheqin motorët e fuqishëm të dyfishtë të pavarur, të cilët ngasin vibracione të përziera në bosht dhe stimuluesin klitorial për kënaqësinë e fundit me secilën ngjyrë pulsuese të zemrës së tij të rrahjes.

Vibrator EveryGirl Rabbit zeze

9,200 LEK

Out of stock