Vibrator EveryGirl Rabbit bojeqiell

7,960 LEK

Një vibrator lepuri joshës dhe elegant, i krijuar me profesionalizëm për të përmbushur dhe kënaqur dëshirat e çdo vajze. Dizajni i hollësishëm dhe silikoni i butë prej kadifeje, tërheqin motorët e fuqishëm të dyfishtë të pavarur, të cilët ngasin vibracione të përziera në bosht dhe stimuluesin klitorial për kënaqësinë e fundit me secilën ngjyrë pulsuese të zemrës së tij të rrahjes.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 10EGTEAL Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Një vibrator lepuri joshës dhe elegant, i krijuar me profesionalizëm për të përmbushur dhe kënaqur dëshirat e çdo vajze. Dizajni i hollësishëm dhe silikoni i butë prej kadifeje, tërheqin motorët e fuqishëm të dyfishtë të pavarur, të cilët ngasin vibracione të përziera në bosht dhe stimuluesin klitorial për kënaqësinë e fundit me secilën ngjyrë pulsuese të zemrës së tij të rrahjes.