Vibrator Elegant Flexy

5,000 LEK

Ky vibrator veçohet jo vetëm me boshtin e tij që ka diametër të ndryshëm, por edhe për shkak të sipërfaqes së teksturuar që ofron stimulim shtesë. Sipërfaqja ndihet e butë nga prekja dhe gjithashtu ndihmon që ky vibrator të rrëshkasë lehtësisht. Për më tepër, vibratori mund të kontrollohet me një buton që do të thotë se është me të vërtetë i lehtë për t’u përdorur. Përfshinë një kabllo USB.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05970900000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ky vibrator veçohet jo vetëm me boshtin e tij që ka diametër të ndryshëm, por edhe për shkak të sipërfaqes së teksturuar që ofron stimulim shtesë. Sipërfaqja ndihet e butë nga prekja dhe gjithashtu ndihmon që ky vibrator të rrëshkasë lehtësisht. Për më tepër, vibratori mund të kontrollohet me një buton që do të thotë se është me të vërtetë i lehtë për t’u përdorur. Përfshinë një kabllo USB.

Vibrator Elegant Flexy

5,000 LEK

In stock