Vibrator E-Stim Rabbit

7,900 LEK

Vibrator fleksibël e-stim me stimulues klitoris për tre të larta: boshti fleksibël me brazdat e tij të theksuara të stimulimit dhe impulset e rrymës mashtruese masazhon vagjinën intensivisht, me kokën e saj të trashë të lakuar gjithashtu specifikisht kap pikën G dhe në të njëjtën kohë pampers klitorisin me dridhje dridhjeje në 7 mënyra. Funksionet mund të kontrollohen veçmas – në mënyrë të përshtatshme me prekjen e një butoni. Ky përkëdhelje e gjithanshme është bërë nga materiali i butë silikoni dhe e bën lëkurën tuaj të ndihet shumë e këndshme kur luani me kënaqësi. Përveç kësaj, vibruesi është i papërshkueshëm nga uji dhe gjithashtu mund të merret në mënyrë të sigurt nën dush ose në vaskë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05982830000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibrator fleksibël e-stim me stimulues klitoris për tre të larta: boshti fleksibël me brazdat e tij të theksuara të stimulimit dhe impulset e rrymës mashtruese masazhon vagjinën intensivisht, me kokën e saj të trashë të lakuar gjithashtu specifikisht kap pikën G dhe në të njëjtën kohë pampers klitorisin me dridhje dridhjeje në 7 mënyra. Funksionet mund të kontrollohen veçmas – në mënyrë të përshtatshme me prekjen e një butoni. Ky përkëdhelje e gjithanshme është bërë nga materiali i butë silikoni dhe e bën lëkurën tuaj të ndihet shumë e këndshme kur luani me kënaqësi. Përveç kësaj, vibruesi është i papërshkueshëm nga uji dhe gjithashtu mund të merret në mënyrë të sigurt nën dush ose në vaskë.

Vibrator E-Stim Rabbit

7,900 LEK

Out of stock