Vibrator Dual Grand

7,600 LEK

Për lojëra të ndryshme përkëdhelëse! Vibrator pak i lakuar me kokë të trashë (pika G) dhe valë të theksuar në fund të boshtit për stimulim të veçantë të klitoralit dhe anusit. 2 motorë të fuqishëm, të kontrollueshëm veçmas (një në kokë, një në bosht), secili me 10 mënyra dridhjeje dhe 6 shpejtësi, sigurojnë një larmi të këndshme. Falë unazës mbajtëse praktike, vibruesi mund të drejtohet dhe kontrollohet në mënyrë të mrekullueshme gjatë stimulimit vagjinal dhe anal, si dhe gjatë paralojës. Veshja e saj sipërfaqësore e butë dhe e butë e bën lëkurën të ndihet shumë e këndshme. Rimbushëse – përfshihet kabllo karikimi USB.
Availability: Vjen së shpejti SKU: 05986070000 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Për lojëra të ndryshme përkëdhelëse! Vibrator pak i lakuar me kokë të trashë (pika G) dhe valë të theksuar në fund të boshtit për stimulim të veçantë të klitoralit dhe anusit. 2 motorë të fuqishëm, të kontrollueshëm veçmas (një në kokë, një në bosht), secili me 10 mënyra dridhjeje dhe 6 shpejtësi, sigurojnë një larmi të këndshme. Falë unazës mbajtëse praktike, vibruesi mund të drejtohet dhe kontrollohet në mënyrë të mrekullueshme gjatë stimulimit vagjinal dhe anal, si dhe gjatë paralojës. Veshja e saj sipërfaqësore e butë dhe e butë e bën lëkurën të ndihet shumë e këndshme. Rimbushëse – përfshihet kabllo karikimi USB.

Vibrator Dual Grand

7,600 LEK

In stock