Vibrator Dr.Skin Dr.Throb 9.5 Chocolate

4,500 LEK

Mjeku është brenda! Druri Throb 9.5 Inch Vibrating Cock with Thith Cup synon të kënaqë me ndjenjën e tij të butë dhe realiste. Dridhjet me shumë shpejtësi të kësaj lodre janë të rregullueshme në mënyrë që të gjeni nivelin e duhur të fuqisë për trupin tuaj. Me 8.5 inç gjatësi të futshme dhe trashësi 2 inç, Dr Throb është me madhësi për përdoruesit e lodrave me përvojë. Vetëm ose me një partner, përfitoni nga baza e thithjes së thellë të Dr Throb, e cila do të ngjitet në çdo sipërfaqe të lëmuar dhe të sheshtë për lojë pa duar-dhe gjithashtu është e pajtueshme me parzmore.

Availability: Vjen së shpejti SKU: BL-13816 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Mjeku është brenda! Druri Throb 9.5 Inch Vibrating Cock with Thith Cup synon të kënaqë me ndjenjën e tij të butë dhe realiste. Dridhjet me shumë shpejtësi të kësaj lodre janë të rregullueshme në mënyrë që të gjeni nivelin e duhur të fuqisë për trupin tuaj. Me 8.5 inç gjatësi të futshme dhe trashësi 2 inç, Dr Throb është me madhësi për përdoruesit e lodrave me përvojë. Vetëm ose me një partner, përfitoni nga baza e thithjes së thellë të Dr Throb, e cila do të ngjitet në çdo sipërfaqe të lëmuar dhe të sheshtë për lojë pa duar-dhe gjithashtu është e pajtueshme me parzmore.

Vibrator Dr.Skin Dr.Throb 9.5 Chocolate

4,500 LEK

In stock