Vibrator Dr.Skin Dr.Spin Realistic 8.75 Vanilla

5,100 LEK

Dr Spin është ideal për ata prej nesh që e duan plotësinë dhe ndjesinë e fortë të një boshti dhe koka që rrotullohet dhe rrotullohet! Masazhoni pikën tuaj G ose prostatën me 6 centimetra penisin dhe topa realistë vibrues. Ju gjithashtu do të shijoni një bazë kupash thithëse të pajtueshme me parzmore që lejon mundësi të pafundme, krijuese të lojës. Vetëm ose me partnerin tuaj, Dr. Skin ™ është gati t’ju kënaqë në çdo fantazi.

Availability: Vjen së shpejti SKU: BL-18713 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Dr Spin është ideal për ata prej nesh që e duan plotësinë dhe ndjesinë e fortë të një boshti dhe koka që rrotullohet dhe rrotullohet! Masazhoni pikën tuaj G ose prostatën me 6 centimetra penisin dhe topa realistë vibrues. Ju gjithashtu do të shijoni një bazë kupash thithëse të pajtueshme me parzmore që lejon mundësi të pafundme, krijuese të lojës. Vetëm ose me partnerin tuaj, Dr. Skin ™ është gati t’ju kënaqë në çdo fantazi.

Vibrator Dr.Skin Dr.Spin Realistic 8.75 Vanilla

5,100 LEK

Out of stock