Vibrator Dr.Skin Dr.James 9 Vanilla

4,600 LEK

Mjeku është brenda! Kreu dridhës Dr. James 9 Inç me Kupë Thithëse synon të kënaqë me ndjenjën e tij të butë dhe realiste. Dridhjet me shumë shpejtësi të kësaj lodre janë të rregullueshme në mënyrë që të gjeni nivelin e duhur të fuqisë për trupin tuaj. Dr. James ofron gjatësi dhe perimetër mbi mesataren për një përvojë mbushëse. Vetëm ose me një partner, përfitoni nga baza e thithjes së thellë të Dr. James, e cila do të ngjitet në çdo sipërfaqe të lëmuar dhe të sheshtë për lojë pa duar-dhe gjithashtu është e pajtueshme me parzmore.

Availability: Vjen së shpejti SKU: BL-13413 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Mjeku është brenda! Kreu dridhës Dr. James 9 Inç me Kupë Thithëse synon të kënaqë me ndjenjën e tij të butë dhe realiste. Dridhjet me shumë shpejtësi të kësaj lodre janë të rregullueshme në mënyrë që të gjeni nivelin e duhur të fuqisë për trupin tuaj. Dr. James ofron gjatësi dhe perimetër mbi mesataren për një përvojë mbushëse. Vetëm ose me një partner, përfitoni nga baza e thithjes së thellë të Dr. James, e cila do të ngjitet në çdo sipërfaqe të lëmuar dhe të sheshtë për lojë pa duar-dhe gjithashtu është e pajtueshme me parzmore.

Vibrator Dr.Skin Dr.James 9 Vanilla

4,600 LEK

Out of stock