Vibrator Double

6,300 LEK

Vibrator fleksibël çift me një vibrobullet në secilin skaj. Për argëtim solo, të dy skajet mund të futen në të njëjtën kohë; në lojëra në çift, të dy partnerët mund të argëtohen me një vibrobullet. Për shkak të sipërfaqes së tyre delikate dhe formës së ngushtë, plumbat mund të futen lehtësisht në vaginë ose anus. Ato janë gjithashtu të përshtatshme për masazhimin dhe stimulimin e pikave të nxehta të jashtme. Me 15 mënyrat e tyre të ndryshme të dridhjeve, Bullets ju ftojnë gjithashtu t’i provoni gjerësisht. Butoni S / D mund të përdoret për të kontrolluar nëse dridhet vetëm një skaj ose të dy skajet.

Availability: Në gjëndje SKU: 05966120000 Kategori: ,
Shihni shportën

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Vibrator fleksibël çift me një vibrobullet në secilin skaj. Për argëtim solo, të dy skajet mund të futen në të njëjtën kohë; në lojëra në çift, të dy partnerët mund të argëtohen me një vibrobullet. Për shkak të sipërfaqes së tyre delikate dhe formës së ngushtë, plumbat mund të futen lehtësisht në vaginë ose anus. Ato janë gjithashtu të përshtatshme për masazhimin dhe stimulimin e pikave të nxehta të jashtme. Me 15 mënyrat e tyre të ndryshme të dridhjeve, Bullets ju ftojnë gjithashtu t’i provoni gjerësisht. Butoni S / D mund të përdoret për të kontrolluar nëse dridhet vetëm një skaj ose të dy skajet.