-30%

Vibrator Double Dolphin

3,990 LEK

Për valët e orgazmës të klasës shtesë! Delfini i madh, i rrëshqitshëm dridhës zhytet në thellësitë tuaja të kënaqësisë dhe stimulon në mënyrë ekstatike çdo nerv kënaqësie, ndërsa krahu stimulues i klitorit në formë delfini përkrah klitorin tuaj me dridhje. Dridhja me 3 nivele mund të kontrollohet veçmas nga njëra-tjetra. Blu-transparente. 25 cm gjatësi totale, Ø 3 cm-4 cm. Materiali: TPE, ABS. (Ju lutemi porosisni bateritë veçmas: 3 x Mignon).

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05621900000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Për valët e orgazmës të klasës shtesë! Delfini i madh, i rrëshqitshëm dridhës zhytet në thellësitë tuaja të kënaqësisë dhe stimulon në mënyrë ekstatike çdo nerv kënaqësie, ndërsa krahu stimulues i klitorit në formë delfini përkrah klitorin tuaj me dridhje. Dridhja me 3 nivele mund të kontrollohet veçmas nga njëra-tjetra. Blu-transparente. 25 cm gjatësi totale, Ø 3 cm-4 cm. Materiali: TPE, ABS. (Ju lutemi porosisni bateritë veçmas: 3 x Mignon).

Vibrator Double Dolphin

3,990 LEK

Out of stock