Vibrator Dildo Dr.Skin Cock Vibe4 Mocha

3,400 LEK

Mjeku është brenda! Risitë e skuqjes Dr. Skin Vibe no4 është një vibrator realist 8 inç me nyje klitoriale dhe bazë rrotulluese për dridhje me shumë shpejtësi. Koka e saj e ngushtë dhe boshti i hollë mund të futen në mënyrë të qetë dhe të lehtë. Krijuar për fillestarët dhe për koston e ndërgjegjshme, Vibe nr.4 është bërë nga PVC pa phthalate i cili është i qetë, por i ngurtë për lojëra të fuqishme.

Availability: Vjen së shpejti SKU: BL-10127 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Mjeku është brenda! Risitë e skuqjes Dr. Skin Vibe no4 është një vibrator realist 8 inç me nyje klitoriale dhe bazë rrotulluese për dridhje me shumë shpejtësi. Koka e saj e ngushtë dhe boshti i hollë mund të futen në mënyrë të qetë dhe të lehtë. Krijuar për fillestarët dhe për koston e ndërgjegjshme, Vibe nr.4 është bërë nga PVC pa phthalate i cili është i qetë, por i ngurtë për lojëra të fuqishme.

Vibrator Dildo Dr.Skin Cock Vibe4 Mocha

3,400 LEK

In stock