Vibrator Dildo Dr.Skin Cock Vibe3 Mocha

3,700 LEK

Mjeku është brenda! Risitë e skuqjes Dr. Skin Vibe no3 është një vibrator realist 7,25 inç me venat dhe bazën e rrotullimit për dridhje me shumë shpejtësi. Krijuar për fillestarët dhe për koston, Vibe 33 është bërë nga PVC pa phthalate. Comfortshtë e qetë, por mjaft e ngurtë për lojë të fuqishme.

Availability: Vjen së shpejti SKU: BL-10097 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Mjeku është brenda! Risitë e skuqjes Dr. Skin Vibe no3 është një vibrator realist 7,25 inç me venat dhe bazën e rrotullimit për dridhje me shumë shpejtësi. Krijuar për fillestarët dhe për koston, Vibe 33 është bërë nga PVC pa phthalate. Comfortshtë e qetë, por mjaft e ngurtë për lojë të fuqishme.

Vibrator Dildo Dr.Skin Cock Vibe3 Mocha

3,700 LEK

In stock