Vibrator Dildo Dr.Skin Cock Vibe1

3,700 LEK

Mjeku është brenda! Risitë e skuqjes Dr. Skin Vibe nr.1 është një vibrator realist 9 inç me venat dhe bazën e rrotullimit për dridhje me shumë shpejtësi. Koka e saj e ngushtë dhe boshti i hollë mund të futen në mënyrë të qetë dhe të lehtë. Krijuar për fillestarët dhe për koston e ndërgjegjshme, Vibe nr.1 është bërë nga PVC pa phthalate i cili është i qetë, por i ngurtë për lojëra të fuqishme.

Availability: Vjen së shpejti SKU: BL-10077 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Mjeku është brenda! Risitë e skuqjes Dr. Skin Vibe nr.1 është një vibrator realist 9 inç me venat dhe bazën e rrotullimit për dridhje me shumë shpejtësi. Koka e saj e ngushtë dhe boshti i hollë mund të futen në mënyrë të qetë dhe të lehtë. Krijuar për fillestarët dhe për koston e ndërgjegjshme, Vibe nr.1 është bërë nga PVC pa phthalate i cili është i qetë, por i ngurtë për lojëra të fuqishme.

Vibrator Dildo Dr.Skin Cock Vibe1

3,700 LEK

In stock