Vibrator Desirable

15,000 LEK

Desirable ka një motor super të fuqishëm të gjeneratës së re F1 me 10 mënyra dridhjeje dhe një vibrator fleksibël në majë që përshtat formën e çdo gruaje dhe është i formuar në mënyrë perfekte për të goditur pikën tuaj g për të krijuar orgazmën më intensive të brendshme dhe të jashtme që keni përjetuar ndonjëherë!

Availability: Vjen së shpejti SKU: IRR005BLK Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Desirable ka një motor super të fuqishëm të gjeneratës së re F1 me 10 mënyra dridhjeje dhe një vibrator fleksibël në majë që përshtat formën e çdo gruaje dhe është i formuar në mënyrë perfekte për të goditur pikën tuaj g për të krijuar orgazmën më intensive të brendshme dhe të jashtme që keni përjetuar ndonjëherë! Desirable ka një bateri të ringarkueshme me një port magnetik ngarkimi USB dhe penisikues të përfshirë. Kur penisikohet plotësisht, do të zgjasë për 60 minuta Është i butë në prekje, dizajni i butë dhe i papërshkueshëm nga uji është bërë nga silikoni i klasës mjekësore, duke e bërë Desirable të lehtë për t’u pastruar.

Lodrat tradicionale të seksit klitoral stimulojnë vetëm pjesën e jashtme të klitorisit. Por si ju, klitorisi ka thellësi të fshehta të fshehta. Teknologjia jonë në pritje për patentë në mbarë botën krijon një ndjesi thithjeje pa prekje në klitorisin tuaj nëpërmjet valëve të pulsit zanor. Duke përdorur këto valë pulsi zanor për të depërtuar thellë në indin e klitorit, jo vetëm në pjesët që mund të shihni, ju do të përjetoni një përvojë shkatërrimtare të tokës, të cilën nuk e keni ndjerë kurrë më parë. Tingulli krijohet nga një dridhje mekanike dhe transmeton energji përmes një mediumi (në këtë rast elastik). Ndërsa valët e zërit transmetohen, ka pjesë të valës që janë të ngjeshura (rritje në presion ose densitet) dhe pjesë që janë të rralluara (ulje e presionit ose densitetit), këto valë u binden ligjeve të reflektimit dhe thyerjes duke krijuar kështu këtë dridhje të veçantë brenda ind klitorial që mund të arrihet vetëm nëpërmjet kësaj teknologjie. Dhe me 11 cilësime që sjellin kënaqësi, me siguri do të gjeni të përsosurin për ju.

Përdoreni atë për sekonda, minuta ose orë …. ndryshe nga vibratorët e tjerë, nuk do të desensibilizoheni ose do të stimuloheni tepër me kalimin e kohës gjatë përdorimit të Desirable. Pra, nëse kjo është hera juaj e parë ose jeni një njohës me përvojë i të gjitha gjërave që gumëzhin, kjo do t’ju ofrojë një ndjenjë të jashtëzakonshme që nuk ngjan me asnjë tjetër. A jeni gati për orgazmat më intensive të shumëfishta që keni përjetuar ndonjëherë?

Përmasat e paketës 16,20 x 15,80 x 6,80 cm
Pesha e paketimit 415 gram
Dimensionet e produktit 10,8 x 12,5 x 3,8 cm
Pesha e produktit 150 gram
Diametri i produktit 3,5 cm
Gjatësia e futshme 10 cm
Sasia e motorëve 2
Rrotullimet në minutë 4500 RPM
Maja e rrotullimeve vibruese 5500 RPM
Mënyrat e shpejtësisë 10
Niveli i zhurmës 60 dB
E ripenisikueshme Po
Koha e ripenisikimit 120 min
Jetëgjatësia e baterisë e rimbushur 60 min

Vibrator Desirable

15,000 LEK

Out of stock