Vibrator Cumshot Rabbit

Vibrator Cumshot Rabbit

7,600 LEK

Vibrator me stimulues klitoris për përkëdhelje të njëkohshme të vaginës, pikës G dhe klitorit. Funksioni i spërkatjes është i zgjuar dhe mund të shkaktohet në mënyrë të përshtatshme me shtypjen e një butoni. Për pikat kryesore të lagështa shtesë! Për ta bërë këtë, pjesa e poshtme e vibratorit thjesht zhvidhoset dhe mbushet me ujë. 2 motorë të fuqishëm (një në bosht, një në stimuluesin klitoral) me 12 mënyra vibrimi secili siguron kënaqësi të larmishme. Falë funksionit të kujtesës, vibruesi mban mend mënyrat e vendosura të fundit dhe fillon t’i përdorë përsëri herën tjetër kur të ndizet. Ky vibrator i gjallë është bërë rreth e rrotull nga materiali i butë silikoni dhe siguron një ndjesi shumë të këndshme të lëkurës kur përkëdheleni.

Availability: ● Vjen së shpejti SKU: 05983800000 Kategori: ,

Përshkrim

Vibrator me stimulues klitoris për përkëdhelje të njëkohshme të vaginës, pikës G dhe klitorit. Funksioni i spërkatjes është i zgjuar dhe mund të shkaktohet në mënyrë të përshtatshme me shtypjen e një butoni. Për pikat kryesore të lagështa shtesë! Për ta bërë këtë, pjesa e poshtme e vibratorit thjesht zhvidhoset dhe mbushet me ujë. 2 motorë të fuqishëm (një në bosht, një në stimuluesin klitoral) me 12 mënyra vibrimi secili siguron kënaqësi të larmishme. Falë funksionit të kujtesës, vibruesi mban mend mënyrat e vendosura të fundit dhe fillon t’i përdorë përsëri herën tjetër kur të ndizet. Ky vibrator i gjallë është bërë rreth e rrotull nga materiali i butë silikoni dhe siguron një ndjesi shumë të këndshme të lëkurës kur përkëdheleni.

You've just added this product to the cart: