Vibrator Couples

3,900 LEK

Lodra Partnere është një vibrator partner që vishet gjatë bërjes së dashurisë për t’ju stimuluar të dy në të njëjtën kohë. Vibratori është menduar për përdorim vaginal dhe të njëkohshëm të klitorit gjatë marrëdhënieve seksuale. Ana me butonin e kontrollit stimulon pjesën e jashtme të klitorisit, ndërsa ana tjetër e vibratorit të partnerit të lakuar futet në mënyrë vaginale gjatë dashurisë, duke masazhuar pikën G. Kjo do të thotë që vibratori partner stimulon dy zona erogjene femërore në të njëjtën kohë. Penisi gjithashtu futet vaginalisht paralel me vibratorin partner. Kjo e bën vagjinën më të ngushtë, gjë që intensifikon dashurinë për partnerin. Të dy masazhohen njëkohësisht nga dridhjet gjatë marrëdhënieve seksuale. Motori i vetëm siguron 3 shpejtësi vibrimi dhe 7 mënyra pulsimi. Madeshtë bërë prej silikoni miqësor ndaj trupit dhe është i papërshkueshëm nga uji.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 360029 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Lodra Partnere është një vibrator partner që vishet gjatë bërjes së dashurisë për t’ju stimuluar të dy në të njëjtën kohë. Vibratori është menduar për përdorim vaginal dhe të njëkohshëm të klitorit gjatë marrëdhënieve seksuale. Ana me butonin e kontrollit stimulon pjesën e jashtme të klitorisit, ndërsa ana tjetër e vibratorit të partnerit të lakuar futet në mënyrë vaginale gjatë dashurisë, duke masazhuar pikën G. Kjo do të thotë që vibratori partner stimulon dy zona erogjene femërore në të njëjtën kohë. Penisi gjithashtu futet vaginalisht paralel me vibratorin partner. Kjo e bën vagjinën më të ngushtë, gjë që intensifikon dashurinë për partnerin. Të dy masazhohen njëkohësisht nga dridhjet gjatë marrëdhënieve seksuale. Motori i vetëm siguron 3 shpejtësi vibrimi dhe 7 mënyra pulsimi. Madeshtë bërë prej silikoni miqësor ndaj trupit dhe është i papërshkueshëm nga uji.

Vibrator Couples

3,900 LEK

Out of stock