Vibrator Couples Bendable

6,800 LEK

Vibrator elegant dopio me 2 motorë – nga një në secilin fund – secili me 12 mënyra vibrimi për një larmi të këndshme. Vibratori i zakonshëm mund të përkulet lehtësisht në formën e dëshiruar dhe madje mbetet në pozicionin e dëshiruar. Stimulimet e dyfishta, p.sh. B. vaginale dhe anale në të njëjtën kohë, e mundur. Me funksionin e zgjuar të kujtesës, vibruesi kujton mënyrën e fundit të dridhjes të vendosur dhe fillon përsëri kur e ndizni përsëri. Vibratori fleksibël është bërë nga materiali i butë silikoni përreth dhe e bën lëkurën të ndihet shumë e këndshme kur luan.

Availability: Në gjendje SKU: 05983050000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibrator elegant dopio me 2 motorë – nga një në secilin fund – secili me 12 mënyra vibrimi për një larmi të këndshme. Vibratori i zakonshëm mund të përkulet lehtësisht në formën e dëshiruar dhe madje mbetet në pozicionin e dëshiruar. Stimulimet e dyfishta, p.sh. B. vaginale dhe anale në të njëjtën kohë, e mundur. Me funksionin e zgjuar të kujtesës, vibruesi kujton mënyrën e fundit të dridhjes të vendosur dhe fillon përsëri kur e ndizni përsëri. Vibratori fleksibël është bërë nga materiali i butë silikoni përreth dhe e bën lëkurën të ndihet shumë e këndshme kur luan.

Vibrator Couples Bendable

6,800 LEK

In stock