Vibrator Copy Dolphin

8,300 LEK

Ky vibrator është një shtesë shumëngjyrëshe në koleksionin e vibratorëve të delfinëve! Ky central përmban 3 motorë të fuqishëm, 12 cilësime rrotullimi dhe 13 cilësime dridhjeje. Ajo ngjall të gjitha shqisat tuaja me pamjen dhe aftësitë e saj. Përdorni Copy për të stimuluar pikën tuaj G dhe klitorisin në të njëjtën kohë, dhe shijoni ndjesinë fantastike të funksionit rrotullues. Ju gjithashtu mund t’i ndizni dhe fikni dridhjet dhe rrotullimet, si dhe t’i përdorni ato veç e veç. Hiqni dorë nga të gjitha rregullat dhe lërini ngjyrat tuaja të shpërthejnë! Kopja mund të ngarkohet me kabllo USB po aq të gjallë. Pastroni vibratorin e delfinëve pas përdorimit me ujë të vakët dhe një pastrues lodrash.
Availability: Në gjendje SKU: PMV20-1 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ky vibrator është një shtesë shumëngjyrëshe në koleksionin e vibratorëve të delfinëve! Ky central përmban 3 motorë të fuqishëm, 12 cilësime rrotullimi dhe 13 cilësime dridhjeje. Ajo ngjall të gjitha shqisat tuaja me pamjen dhe aftësitë e saj. Përdorni Copy për të stimuluar pikën tuaj G dhe klitorisin në të njëjtën kohë, dhe shijoni ndjesinë fantastike të funksionit rrotullues. Ju gjithashtu mund t’i ndizni dhe fikni dridhjet dhe rrotullimet, si dhe t’i përdorni ato veç e veç. Hiqni dorë nga të gjitha rregullat dhe lërini ngjyrat tuaja të shpërthejnë! Kopja mund të ngarkohet me kabllo USB po aq të gjallë. Pastroni vibratorin e delfinëve pas përdorimit me ujë të vakët dhe një pastrues lodrash.

Vibrator Copy Dolphin

8,300 LEK

In stock