Vibrator Classic Original Nude

4,600 LEK

Vibratori ka 7 funksione të ndryshme që janë të lehta për tu përdorur. Për shkak se vibrator është plotësisht i papërshkueshëm nga uji, ai mund të përdoret kudo dhe është i lehtë për tu pastruar.

Karakteristika:
– Gjatësia totale: 20 cm
– Thellësia e depërtimit: 16 cm
– Diametri: 4 cm
– Materiali: Silikoni
– Ngjyra: Mishi
– Operacioni: Butoni Shtytës
– Mundësuar nga bateri 2 x AA (nuk përfshihen)

Availability: Vjen së shpejti SKU: 3000009778 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibratori ka 7 funksione të ndryshme që janë të lehta për tu përdorur. Për shkak se vibrator është plotësisht i papërshkueshëm nga uji, ai mund të përdoret kudo dhe është i lehtë për tu pastruar.

Karakteristika:
– Gjatësia totale: 20 cm
– Thellësia e depërtimit: 16 cm
– Diametri: 4 cm
– Materiali: Silikoni
– Ngjyra: Mishi
– Operacioni: Butoni Shtytës
– Mundësuar nga bateri 2 x AA (nuk përfshihen)

Vibrator Classic Original Nude

4,600 LEK

Out of stock