Vibrator Candy Twirl Massager

Vibrator Candy Twirl Massager

4,540 LEK

Ky vibrator është një festë për sytë dhe i përsosur për fillestarët dhe adhuruesit e vibratorëve. Dridhja e fuqishme me shumë shpejtësi është e lehtë për t’u përdorur në mënyrë që të gjithë të mund të gjejnë frekuencën e tyre të preferuar. Glanet dhe brazdat e theksuara rreth boshtit sigurojnë stimulim intensiv. Vibrator është gjithashtu i papërshkueshëm nga uji që do të thotë se i pëlqen të argëtohet në banjë ose dush. Ju lutemi porosisni bateritë veç e veç (2 x AAA).

Availability: ● Në gjendje SKU: 05401100000 Kategori: , ,

Përshkrim

Ky vibrator është një festë për sytë dhe i përsosur për fillestarët dhe adhuruesit e vibratorëve. Dridhja e fuqishme me shumë shpejtësi është e lehtë për t’u përdorur në mënyrë që të gjithë të mund të gjejnë frekuencën e tyre të preferuar. Glanet dhe brazdat e theksuara rreth boshtit sigurojnë stimulim intensiv. Vibrator është gjithashtu i papërshkueshëm nga uji që do të thotë se i pëlqen të argëtohet në banjë ose dush. Ju lutemi porosisni bateritë veç e veç (2 x AAA).

You've just added this product to the cart: