Vibrator BTB REALISTIC MIKE FLESH

2,300 LEK

Mike është një vibrator me prekje të butë, i bërë nga materiale pa cilësi ftalateve dhe me ngjyrosje pa kadmium. Në përputhje me konceptin Back to Basics, funksionimi i këtij dildo vibruese është i thjeshtë: punon me bateri dhe pa përgatitje të veçanta. Në këtë mënyrë vibruesi do të jetë gati për përdorimin e parë për të përmbushur dëshirat menjëherë. Dridhjet me shumë shpejtësi Materiali: TPE Pesha: 137 gr Gjerësia: 3,7 cm Gjatësia: 18,2 cm Bateritë: 2x AAA (nuk përfshihen)
Availability: Vjen së shpejti SKU: 370214 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Mike është një vibrator me prekje të butë, i bërë nga materiale pa cilësi ftalateve dhe me ngjyrosje pa kadmium. Në përputhje me konceptin Back to Basics, funksionimi i këtij dildo vibruese është i thjeshtë: punon me bateri dhe pa përgatitje të veçanta. Në këtë mënyrë vibruesi do të jetë gati për përdorimin e parë për të përmbushur dëshirat menjëherë. Dridhjet me shumë shpejtësi Materiali: TPE Pesha: 137 gr Gjerësia: 3,7 cm Gjatësia: 18,2 cm Bateritë: 2x AAA (nuk përfshihen)

Vibrator BTB REALISTIC MIKE FLESH

2,300 LEK

Out of stock