Vibrator Nature Skin

9,000 LEK

Një penis i gjithanshëm vibrues që mund të përdoret në shumë mënyra!
Vibrator fleksibël realist Vibrator RC i përkulshëm nga Nature Skin që duket si një penis i vërtetë me vena të theksuara dhe glas të fryrë. Ka një kupë thithëse që ngjitet mirë në çdo sipërfaqe të lëmuar dhe bën të mundur kënaqësinë pa duar.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05536890000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Një penis i gjithanshëm vibrues që mund të përdoret në shumë mënyra!
Vibrator fleksibël realist Vibrator RC i përkulshëm nga Nature Skin që duket si një penis i vërtetë me vena të theksuara dhe glas të fryrë. Ka një kupë thithëse që ngjitet mirë në çdo sipërfaqe të lëmuar dhe bën të mundur kënaqësinë pa duar. Kjo do të thotë gjithashtu se vibratori realist është i pajtueshëm me rripat dhe parzmoret.

10 mënyra dridhjesh – secila në 3 shpejtësi – mund të kontrollohen lart e poshtë me telekomandën me valë. Gama deri në 10 m lejon gjithashtu një partner të kontrollojë modalitetet. Vibratori RC i përkulshëm është i papërshkueshëm nga uji dhe mund të përdoret gjithashtu në banjë ose dush.

Vibratori RC i përkulshëm është bërë nga materiali Nature Skin i ngjashëm me lëkurën që duket jashtëzakonisht realist dhe gjithashtu ndihet i butë dhe i gjallë. Falë këtij materiali, vibratori realist është jashtëzakonisht i fortë dhe i fortë pa humbur fleksibilitetin.

E ringarkueshme – përfshin një kabllo USB dhe një bateri (CR2025) për telekomandën.

Gjatësia e plotë 21,5 cm, gjatësia e futjes 19 cm, Ø 3 cm-4,2 cm. Pesha 224 g.
TPE, ABS.

Vibrator fleksibël realist me një kupë thithëse
10 mënyra dridhjesh në 3 shpejtësi (+/- kontrolle)
Telekomandë
I papërshkueshëm nga uji
E përputhshme me rripin
Lëkura Nature Material Skin
Glans dhe venat e theksuara
E ripenisikueshme – përfshirë. kabllo USB

Vibrator Nature Skin

9,000 LEK

Out of stock