Vibrator Bedside Companions

1,500 LEK

5 vibrator te ndryshem ngjyre lekure ne formen e penisit. Gjatesia e tyre eshte 19cm diam.2.9-4.9cm, 3.8-4.3cm,3.3-4.3cm, 3.3-4.6cm dhe 3.1-3.9cm. Materiali: PVC, vinyl. Ju lutemi porosisni bateri te vecanta per secilin vibrator. Cdo vibrator 2 x Mignon/A. Cmimi eshte vetem per nje vibrator.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05831620000 Kategori: , ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

5 vibrator te ndryshem ngjyre lekure ne formen e penisit. Gjatesia e tyre eshte 19cm diam.2.9-4.9cm, 3.8-4.3cm,3.3-4.3cm, 3.3-4.6cm dhe 3.1-3.9cm. Materiali: PVC, vinyl. Ju lutemi porosisni bateri te vecanta per secilin vibrator. Cdo vibrator 2 x Mignon/A. Cmimi eshte vetem per nje vibrator.