Vibrator Baby Rabbit DORCEL

12,600 LEK

Dridhës vaginal dhe klitoris: Lepuri me 3 efekte të njëkohshme: kokë speciale rrotulluese e pikës G, topa rrotullues dhe stimulues të klitorisit. Referenca për një shpërthim kënaqësie. 7 dridhje, 3 rrotullime.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 5201 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Dridhës vaginal dhe klitoris: Lepuri me 3 efekte të njëkohshme: kokë speciale rrotulluese e pikës G, topa rrotullues dhe stimulues të klitorisit. Referenca për një shpërthim kënaqësie. 7 dridhje, 3 rrotullime.

Vibrator Baby Rabbit DORCEL

12,600 LEK

Out of stock