-30%

Vibrator anl Boogie Anal

2,758 LEK

Vibro plug me një dizajn stimulues. Me një majë të ngushtë. Baza e thithjes dhe vibrimi me 7 hapa.  Gjatësia totale: ca. 10 cm, thellësi depërtimi 7 cm. diam. 1 – 3.1 cm. Materiali: silikoni.  Ngjyra: vjollcë. Vibrator mini i ndashëm. Bateritë e përfshira.  Plug anal në formë  anatomike ngjyrë vjollcë  është e përkryer për fillestarët e kënaqësive anale:  Maja e tij e ndjeshme me një diametër prej  1 cm hyn butë në anus dhe ku boshti i saj i zgjeruar me një gjerësi deri në 3.1 cm siguron kënaqësitë më të larta të epshit të llojit shumë të veçantë. Nëse kërkohet, ekziston edhe mundësia për per ngjitjen me vakumdhe gjithnashtu mund te vendoset dhe minivibratori per te shtuar kenaqesi vibruese.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05727480000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibro plug me një dizajn stimulues. Me një majë të ngushtë. Baza e thithjes dhe vibrimi me 7 hapa.  Gjatësia totale: ca. 10 cm, thellësi depërtimi 7 cm. diam. 1 – 3.1 cm. Materiali: silikoni.  Ngjyra: vjollcë. Vibrator mini i ndashëm. Bateritë e përfshira.  Plug anal në formë  anatomike ngjyrë vjollcë  është e përkryer për fillestarët e kënaqësive anale:  Maja e tij e ndjeshme me një diametër prej  1 cm hyn butë në anus dhe ku boshti i saj i zgjeruar me një gjerësi deri në 3.1 cm siguron kënaqësitë më të larta të epshit të llojit shumë të veçantë. Nëse kërkohet, ekziston edhe mundësia për per ngjitjen me vakumdhe gjithnashtu mund te vendoset dhe minivibratori per te shtuar kenaqesi vibruese.

Vibrator anl Boogie Anal

Vibrator anl Boogie Anal

2,758 LEK

Out of stock