-30%

Vibrator Alive Cesar

6,839 LEK

Vibrime dhe rrotullime sensuale! Vibrator realist me bateri, i pajisur me testikuj dhe bazament ne pjesen e poshtme. Koka e dhjamur dhe venat e goditjes ofrojnë një sipërfaqe jashtëzakonisht stimuluese. Për të siguruar shumë variacione, vibratori ofron 12 mënyra dridhje dhe 6 mënyra rotacioni që mund të rregullohen ndaras. Ka nje telekomande me kabllo e p rodhur nga marka “Future Skin”. Gjatësia e plotë 18 cm, thellësia e futjes 14 cm, Ø 2.5-3.8 cm. TPE. Ju lutemi të porositni bateritë veçmas: 2 x AAA.

 

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05964420000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibrime dhe rrotullime sensuale! Vibrator realist me bateri, i pajisur me testikuj dhe bazament ne pjesen e poshtme. Koka e dhjamur dhe venat e goditjes ofrojnë një sipërfaqe jashtëzakonisht stimuluese. Për të siguruar shumë variacione, vibratori ofron 12 mënyra dridhje dhe 6 mënyra rotacioni që mund të rregullohen ndaras. Ka nje telekomande me kabllo e p rodhur nga marka “Future Skin”. Gjatësia e plotë 18 cm, thellësia e futjes 14 cm, Ø 2.5-3.8 cm. TPE. Ju lutemi të porositni bateritë veçmas: 2 x AAA.

Vibrator Alive Cesar

Vibrator Alive Cesar

6,839 LEK

Out of stock