Vibrating Strapless Strap-on

Vibrating Strapless Strap-on

7,800 LEK

Për ndjesi krejtësisht të reja epshi! Vibrator i zi / transparent i dyfishtë pa rrip. Përdoruesit femra do të kënaqen nga një vibrator (gjatësia 11 cm) dhe gjithashtu mund të futet me njëri-tjetrin (gjatësia 23 cm). Vibrime me shumë shpejtësi. Materiali: TPE. (Ju lutem porositni bateritë veçmas: 2 x AA).

Availability: Out of stock SKU: 05292730000 Categories: ,

Description

Për ndjesi krejtësisht të reja epshi! Vibrator i zi / transparent i dyfishtë pa rrip. Përdoruesit femra do të kënaqen nga një vibrator (gjatësia 11 cm) dhe gjithashtu mund të futet me njëri-tjetrin (gjatësia 23 cm). Vibrime me shumë shpejtësi. Materiali: TPE. (Ju lutem porositni bateritë veçmas: 2 x AA).

You've just added this product to the cart:

Open chat