-30%

Vibrating Lust Thruster

12,880 LEK

Një udhëtim i nxehtë në një jastëk të rehatshëm kënaqësie!
Jastëku i kënaqësisë Vibrating Lust Thruster nga NMC mund të fryhet shpejt dhe ka një vibrator realist të integruar.

Availability: Në gjendje SKU: 05548550000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Një udhëtim i nxehtë në një jastëk të rehatshëm kënaqësie!
Jastëku i kënaqësisë Vibrating Lust Thruster nga NMC mund të fryhet shpejt dhe ka një vibrator realist të integruar. Ka një shtyllë të fryrë për tu mbajtur dhe një jastëk të veçantë të fryrë në mënyrë që vibratori të mund të përdoret rehat.

Vibratori realist i integruar me testikuj të mëdhenj është jashtëzakonisht fleksibël dhe është shumë stimulues për shkak të glazrës së tij të fryrë dhe venave të theksuara. 10 mënyrat e dridhjeve ritmike mund të kontrollohen lehtësisht me telekomandën në një tel. Shtylla ka gjithashtu një hapësirë ​​të vogël për telekomandën – e përkryer për udhëtime të egra dhe pa duar.

Jastëku i fryrë në mes mund të hiqet për pastrim. Jastëku i fryrë i kënaqësisë është i përshtatshëm për deri në 113 kg.

Ju lutemi porosisni bateritë veçmas: 3 x AAA.

Jastëk: Ø 95 cm (perimetri 298,5 cm), 36 cm i lartë; shtyllë 51 cm e lartë, Ø 20,7 cm (rrethi 65 cm). Jastëk i mesëm 31 x 34 cm.
Vibrator: gjatësia e plotë 16.5 cm, gjatësia e futjes 13 cm, Ø max. 4 cm.

Jastëk kënaqësie që fryhet lehtë për xhiro seksi
Dildo realiste e integruar, fleksibël
10 mënyra dridhjeje
Telekomanda në një tel + një mbajtëse
I përshtatshëm për deri në 113 kg

Vibrating Lust Thruster

12,880 LEK

In stock