Veze me vibrim Lola Mata Harris

8,900 LEK

Të gjitha mendimet e partnerit do t’ju kushtohen vetëm nëse çelësi i kënaqësisë tuaj është në duart e tij. Joshni dhe dominoni me Vibrostimulator Mata Hari me një telekomandë. Pesha: përafërsisht 39 g Gjatësia e përgjithshme: përafërsisht. 14.6 cm Gjatësia e Vibroei: afërsisht 7.5 cm Diametri: afërsisht 2.8 cm Ngjyra: rozë Materiali: silikoni Rimbushur përmes USB 10 funksione dridhjeje Përfshirë Fernbedieung Bateri 2xAAA (nuk përfshihen)

Availability: Vjen së shpejti SKU: 55030163 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Të gjitha mendimet e partnerit do t’ju kushtohen vetëm nëse çelësi i kënaqësisë tuaj është në duart e tij. Joshni dhe dominoni me Vibrostimulator Mata Hari me një telekomandë. Pesha: përafërsisht 39 g Gjatësia e përgjithshme: përafërsisht. 14.6 cm Gjatësia e Vibroei: afërsisht 7.5 cm Diametri: afërsisht 2.8 cm Ngjyra: rozë Materiali: silikoni Rimbushur përmes USB 10 funksione dridhjeje Përfshirë Fernbedieung Bateri 2xAAA (nuk përfshihen)

Veze me vibrim Lola Mata Harris

8,900 LEK

Out of stock